Duurzame en slimme technieken in woontoren BOLD

19 november 2018

Op 22 november a.s. zal tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings een presentatie worden gehouden door VORM over het project BOLD in Amsterdam.

In BOLD zijn 4 spraakmakende innovaties toegepast:

  • Klimaat-/energiesysteem met zonnepanelen op dak en gevel, 47 bronnen van 300 m diepte en warmtepompen per appartement (EPC= – 0,1209).
  • Domotica-aspecten met Digitalstrom
  • PowerWindow, elektriciteit via glas
  • Invulling bijzondere collectieve ruimten in het gebouw (3 st hotelkamers, Fitnessruimte met sauna, Film-feestruimte, geconditioneerde wijnkelders) te beheren door VVE

Itho Daalderop leverde de onderdelen van het klimaatsysteem (warmtepompen en ventilatie). De exploitatie en energieprestatiegarantie gebeurt via Klimaatgarant/NEXT NRG. 

Relevante links:

https://www.sh-ib.nl/bold/ (informatie over de lezing)

https://vorm.nl/bold (informatie over het project)

https://vorm.nl/bold/duurzaamheid (werking systeem)

 

 

Contactpersoon

Henriëtte Davids 06 53 11 97 90 h.davids@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Op 22 november a.s. zal tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings een presentatie worden gehouden door VORM over het project BOLD in Amsterdam. '

Bedrijfsinformatie

Itho Daalderop: comfort én energiebesparing

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. www.ithodaalderop.nl.

Gerelateerde afbeeldingen