Itho Daalderop genomineerd voor de Rabobank Innovation Challenge 2020

31 januari 2020

Tijdens de beurs Building Holland worden de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge bekend gemaakt. Itho Daalderop is genomineerd in de categorie Energietransitie. De nominatie betreft een speciaal voor woningcorporaties ontwikkelde oplossing, namelijk Warmtepompnet.

Het innovatieve van deze oplossing is dat hiermee de meest duurzame warmtepomptechniek (op basis van bodemenergie) kan worden toegepast voor renovatie van bestaande woningen. Hierdoor heeft de woningcorporatie een nieuw en beter alternatief beschikbaar dan lucht/water warmtepompen en warmtenetten. En dat voor ongeveer dezelfde kosten.

Op 31 januari is bekend gemaakt dat Itho Daalderop bij de laatste vijf kanshebbers zit in de categorie Energietransitie. Op dinsdag 24 maart zal tijdens Building Holland de winnaar gekend worden gemaakt

Meer lezen? Vraag kosteloos de whitepaper Warmtepompnet aan: https://www.ithodaalderop.nl/warmtepompnet

Contactpersoon

Maurits Lagendijk 0653125563 m.lagendijk@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Tijdens de beurs Building Holland worden de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge bekend gemaakt. Itho Daalderop is genomineerd in de categorie Energietransitie. '

Bedrijfsinformatie

Marktleider in warmtepompen
Itho Daalderop is al sinds 2002 actief in de warmtepomptechnologie en veruit marktleider in warmtepompen in de nieuwbouw. We voorzien complete wijken van onze warmtepompen. Voor elk ambitieniveau, zowel hoog- als laagbouw, renovatie als nieuwbouw heeft Itho Daalderop een passende klimaatoplossing.

Gerelateerde afbeeldingen