Nieuwe Itho Daalderop website live

26 juni 2019

Op 26 juni* is de nieuwe website van Itho Daalderop live gegaan. Naast het toepassen van moderne technieken (uitgangspunt is mobile first) en een eigentijds design, zijn er veel zaken verbeterd. Achter de schermen is een verbindende tussenlaag tussen verschillende databases aangebracht waardoor de website altijd de actuele specificaties van producten toont, maar ook de meest actuele status van servicegerichte zaken, zoals garantieregistraties, retouren etc.

Een tweede grote verbetering betreft de productcatalogus. Op de productpagina’s kunnen nu filters aangebracht worden zodat de bezoekers het gezochte artikel sneller vindt – precies zoals u gewend bent van moderne webshops. Daarnaast staat bij elk artikel alle informatie die men nodig heeft; productspecificaties, brochures en handleidingen, service-onderdelen, video’s, veelgestelde vragen en aanverwante artikelen. Zoals hierboven gezegd verbindt de tussenlaag zowel verschillende productdatabases met elkaar maar zijn er ook API’s gebouwd met het ERP- en CRM- pakket zodat de klant altijd over actuele data beschikt; of dit nu van een product of van een garantieregistratie is.

Via de zoekmachine bovenin kan de bezoeker ook via artikelnummers, serienummers en overige zoektermen gemakkelijk de gewenste informatie vinden. Daarnaast helpt de zoekmachine hem ook op weg, door automatisch zoeksuggesties te bieden. Spelfouten worden ook direct herkend en gecorrigeerd.

Als de bezoeker over een inlogcode beschikt, dan ziet hij na het inloggen een persoonlijk dashboard waarin alle garantieregistraties, maar ook uw retouren, storingsmeldingen, leads vanuit de dealerlocater etc. staan.

De vernieuwde website vindt u op www.ithodaalderop.nl en www.ithodaalderop.nl/professional.

 

*afhankelijk van het device/browser/cache geheugen kan de site pas in de loop van 26 juni bij u zichtbaar zijn.

Contactpersoon

Henriëtte Davids 06 53 11 97 90 h.davids@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Op 26 juni is de nieuwe website van Itho Daalderop live gegaan. '

Bedrijfsinformatie

Itho Daalderop: comfort én energiebesparing

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. www.ithodaalderop.nl.

Gerelateerde afbeeldingen