Nieuwe warmtepompcheck geïntroduceerd

08 november 2018

Itho Daalderop heeft een nieuwe Warmtepompcheck geïntroduceerd waarmee een consument in 3 minuten kan zien of zijn/haar woning geschikt is voor een warmtepomp en direct een offerte kan aanvragen.

Door het beantwoorden van enkele vragen weet de consument in slechts 3 minuten of zijn/haar woning geschikt is voor een warmtepomp. Aan de hand van de invoer wordt berekend welke warmtepomp(en) mogelijk geschikt zijn voor de woning. De ingevulde gegevens en de geadviseerde warmtepomp(en) kunnen als PDF worden gedownload. Na afloop kan ook direct een advies op maat of een offerte aangevraagd worden bij een van de door ons getrainde installateurs.

Energiebesparendoejenu.nl

Om consumenten meer uitleg te geven over het verduurzamen van hun woning heeft de overheid de website www.energiebesparendoejenu.nl ontwikkeld. Itho Daalderop is op deze site vertegenwoordigd met zowel de water/water warmtepomp WPU als de twee lucht/water warmtepompen HP Cube (zonder buitendeel, inclusief cv-ketel Base Cube) en HP-S (met buitendeel, zowel hybride - werkt met cv-ketel ongeacht welk merk - als all electric).

Als de consument op bovenstaande website aangeeft interesse te hebben in een warmtepomp van Itho Daalderop, dan wordt men doorgeleid naar onze nieuwe Warmtepompcheck https://warmtepompcheck.ithodaalderop.nl/warmtepomp.

Contactpersoon

Henriëtte Davids 06 53 11 97 90 h.davids@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Itho Daalderop heeft een nieuwe Warmtepompcheck geïntroduceerd waarmee een consument in 3 minuten kan zien of zijn/haar woning geschikt is voor een warmtepomp en direct een offerte kan aanvragen. '

Bedrijfsinformatie

Itho Daalderop: comfort én energiebesparing

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. www.ithodaalderop.nl.

Gerelateerde afbeeldingen