Spider klimaatsysteem wint VSK Award

Het Spider klimaat- en monitoringssysteem van Itho Daalderop heeft in de categorie Digitaal & Slim een VSK Award gewonnen. De onderscheidingen werden dinsdag 6 februari uitgereikt tijdens de installatievakbeurs VSK in Utrecht.

,,Deze slimme thermostaat verdient een Award omdat het volgens de jury the next step is in slim inregelen. De Spider is zeer compleet en regelt en monitort het totale binnenklimaat van de woning niet alleen, maar geeft ook inzicht in energieverbruik en opwekking’’, zo luidde het juryoordeel dat door presentator en ex-judoka Dennis van der Geest voorgelezen werd.

Compleet systeem

De slimme Spider Klimaatthermostaat stuurt ook de ventilatie, tapwater en elektrische apparatuur aan. Recent kwamen daar een aantal Safety-sensoren voor een optimale veiligheid bij. Ook op het gebied van sturing en monitoring is het systeem doorontwikkeld. Prestaties worden op parameters gestuurd. De fabrikant, gebruiker en installateur hebben allemaal een eigen platform om storingsmeldingen en onderhoud bij te houden. Meer informatie over de Spider is te vinden op onze Spider-website

VSK Awards

De VSK Awards worden uitgereikt tijdens de installatievakbeurs VSK en zijn erkenningen voor innovaties en initiatieven in de installatiebranche. Itho Daalderop werd al elf keer eerder genomineerd en won daarvan liefst zes keer een Award. Meer informatie over de Awards is te vinden op de Awardpagina van de VSK. De beurs vindt van 6 tot en met 9 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.