Warmtepompen

Itho Daalderop is al sinds 2002 volop actief in warmtepomptechnologie. Met een breed assortiment warmtepompen hebben we voor elke verduurzamingsambitie een geschikte warmtepomp in het assortiment. Wist u bijvoorbeeld dat wij in Tiel de meestverkochte bodemenergie warmtepomp van Nederland produceren? Of dat wij de monoblock lucht/water warmtepomp Amber in het assortiment hebben die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook uitstekende prestaties levert? Dit en meer lees je op deze pagina.


Direct naar assortiment warmtepompen


Waarom is een warmtepomp interessant?

Inmiddels is klimaatverandering een groot thema dat ons allen bezighoudt. Het beperken van de CO2-uitstoot is een belangrijk middel om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Daarnaast levert een warmtepomp ook (veel) geld op. Lees verder waarom een warmtepomp een goede keuze is.

Lees verder


Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruik van energie uit de lucht of uit de bodem. Door gebruik van een koudemiddel wordt met een klein beetje elektrische energie, gratis energie uit de lucht of bodem gewonnen. De werking van verschillende typen warmtepompen leest u hier verder.

Lees verder


Welke warmtepomp is geschikt voor mijn woning?

Een woning verwarmen met een warmtepomp werkt anders dan met een cv-ketel. Een warmtepomp moet goed afgestemd zijn op uw woning om het hoogste rendement te kunnen leveren. Lees hier meer over.

Lees verder



Waarom kiezen voor een warmtepomp van Itho Daalderop?

Itho Daalderop bestaat al ruim 140 jaar en levert een compleet assortiment op het gebied van ventilatie, warmtepompen en boileroplossingen. We zijn onderdeel van de Zweedse Nibe groep en ontwikkelen en produceren vele binnenklimaatoplossingen voor de Nederlandse en Belgische markt in onze eigen productiefaciliteit in Tiel. We staan vol achter onze producten. Dat ziet u terug in onze standaard garantietermijn van maar liefst vijf jaar na registratie van uw product. Lees hier meer:

Lees verder

Voorbeelden uit de praktijk

We zijn onderdeel van veel toonaangevende projecten. Een selectie van projecten en de ervaringen van zowel de opdrachtgever, de installateur als die van de bewoners brengen we regelmatig in beeld.

Lees verder



Warmtepompen en subsidies

Wist u dat investeren in een warmtepomp extra interessant is dankzij de ISDE subsidie? Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen rondom subsidies voor warmtepompen

Lees verder


Interesse in een warmtepomp van Itho Daalderop?

Neem contact op met een dealer bij u in de buurt

Naar de dealerlocator