Itho Daalderop lanceert service app voor meer gemak en minder administratie

20 april 2020

Itho Daalderop lanceert een service app voor haar installateurs. Met de app kan de installateur de QR-code op het product bij de klant scannen. Er kan nooit meer onduidelijkheid ontstaan over het type product bij de klant op locatie en de installateur heeft altijd de juiste handleiding en documentatie direct bij de hand.

Ook is het mogelijk om, net zoals men op de website gewend is, verlengde garantie te registreren met vooraf ingevulde gegevens. kWh-meters en IoT-prints kunnen gemakkelijk aan Itho Daalderop-producten zoals warmtepompen gekoppeld worden.

Via de app kunnen producten in bedrijf gesteld worden. Zoals bijvoorbeeld nu al mogelijk is bij de HRU 400. Daarnaast kunnen er eenvoudig storings- en retourmeldingen worden gedaan. Dit scheelt veel administratieve handelingen en kan met één druk op de knop worden gerealiseerd.

De app kan gedownload worden voor IOS en voor Android telefoons.

Itho Daalderop blijft haar producten ontwikkelen. De functionaliteiten van de app worden in de toekomst dan ook verder uitgebreid. Op dit moment is Itho Daalderop de enige fabrikant die alle functionaliteiten in één eenvoudige app aanbiedt. Daarmee is deze app de meest complete service app in de markt.

Contactpersoon

Henriƫtte Davids 06 53 11 97 90 h.davids@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Itho Daalderop lanceert een service app voor haar installateurs. Met de app kan de installateur de QR-code op het product bij de klant scannen en zo over alle informatie van dat product beschikken. '

Bedrijfsinformatie

Marktleider in warmtepompen
Itho Daalderop is al sinds 2002 actief in de warmtepomptechnologie en veruit marktleider in warmtepompen in de nieuwbouw. We voorzien complete wijken van onze warmtepompen. Voor elk ambitieniveau, zowel hoog- als laagbouw, renovatie als nieuwbouw heeft Itho Daalderop een passende klimaatoplossing.

Gerelateerde afbeeldingen