Rc Panels en Trans-id bundelen vraag voor deelname Renovatieversneller

27 mei 2020

De Renovatieversneller, die 29 juni van start gaat, is een subsidieregeling die bedoeld is om huurwoningen beter, sneller en betaalbaar te verduurzamen. Rc Panels en Trans-id, onderdeel van Itho Daalderop, hebben de handen ineengeslagen om woningcorporaties te helpen om van deze subsidie gebruik te maken door vraagbundeling. De oplossing bestaat uit zowel een verbetering van dak, ramen en gevels met grondgebonden warmtepompen en ventilatie met warmteterugwinning. Bij dit aanbod is het Ondersteuningsteam Renovatieversneller in de persoon van Marjet Rutten betrokken.

Totaalaanbod

Het aanbod is zorgvuldig samengesteld op basis van reeds gerealiseerde projecten en bestaat uit prefab gevels inclusief kozijnen, een prefab dak inclusief zonnepanelen (beide met een isolatiewaarde van Rc 7) en een prefab installatiemodule die half in de gevel wordt verwerkt. Hierdoor hoeft er nagenoeg geen binnenruimte te worden opgeofferd.

Bundeling en Levering

Rc Panels en Trans-id bundelen alle ingediende projecten tot één aanvraag en verzorgen de indiening voor de Renovatieversneller. De corporatie hoeft daardoor niet zelf op zoek naar samenwerkingspartijen en tendering. De renovatiekit kan aan de eigen vaste aannemer worden geleverd, inclusief begeleiding, maar de totale renovatie kan ook door RC Panels en Trans-id verzorgd worden.

Traject

Op 11 juni verzorgen de initiatiefnemers een online meeting voor alle woningcorporaties die interesse hebben. Deze meeting wordt gemodereerd door Marjet Rutten vanuit haar rol in het ondersteuningsprogramma van de Renovatieversneller. Wie interesse heeft kan zich aanmelden via Frank Doff (f.doff@trans-id.nl) of Lianda Sjerps-Koomen (l.sjerps@rcpanels.com).

Contactpersoon

Maurits Lagendijk 0653125563 m.lagendijk@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' De Renovatieversneller, die 29 juni van start gaat, is een subsidieregeling die bedoeld is om huurwoningen beter, sneller en betaalbaar te verduurzamen. '

Bedrijfsinformatie

Marktleider in warmtepompen
Itho Daalderop is al sinds 2002 actief in de warmtepomptechnologie en veruit marktleider in warmtepompen in de nieuwbouw. We voorzien complete wijken van onze warmtepompen. Voor elk ambitieniveau, zowel hoog- als laagbouw, renovatie als nieuwbouw heeft Itho Daalderop een passende klimaatoplossing.

Gerelateerde afbeeldingen