Zes Itho Daalderop noviteiten op VSK

16 januari 2020

‘Samen Nederland duurzaam maken? Met gemak!’ Met dit thema presenteert Itho Daalderop zes noviteiten op installatievakbeurs VSK, die van 4 tot en met 7 februari gehouden wordt in de Utrechtse Jaarbeurs. De innovaties, waarvan er vier betrekking hebben op warmtepompen, laten zien dat verduurzaming gepaard kan gaan met gemak. Itho Daalderop is te vinden in hal 8 op stand D.054.

‘Geen gedoe’ hybride warmtepomp
De ‘geen gedoe’ warmtepomp HP-M 25 i zorgt met elk merk/type cv-ketel en bestaande radiatoren voor gasbesparing en labelstappen. Met de speciaal ontwikkelde dakdoorvoer is deze warmtepomp makkelijk te installeren.

Schoorsteen voor HP-S buitendeel
Itho Daalderop toont ook een installatie- en servicevriendelijke schoorsteen om het buitendeel van de HP-S lucht/water warmtepomp op het dak van woningen te plaatsen. Een esthetische oplossing, waardoor de warmtepomp niet meer zichtbaar is en ook het geluid nauwelijks meer hoorbaar is. 

Warmtepompnet en Collectief Multihybride Systeem
Met Warmtepompnet verduurzaamt u met maar één bodembron tot ca. vijf woningen. En met het Collectief Multihybride Systeem kunt u in de hoogbouw tot zo’n vier appartementen op één warmtepomp aansluiten. Twee slimme oplossingen om het verduurzamen van meerdere woningen betaalbaar te houden.

WTW-unit HRU 400
De nieuwe WTW-unit HRU 400 is de enige in de markt die op de grond geplaatst kan worden, dus ook gemakkelijk onder schuine daken. Met een capaciteit van 400 m³/h is deze unit bijzonder geschikt voor grotere woningen.

Service App
Itho Daalderop introduceert op de beurs de Service App. Hiermee stelt u niet alleen de HRU 400 in bedrijf, maar kunt u de documentatie en spare parts van alle Itho Daalderop producten met één scan van de QR-code raadplegen.

Stand- en beursinfo

Itho Daalderop is te vinden in hal 8 op stand D.054. VSK, de belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche, vindt van 4 tot en met 7 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer info op www.vsk.nl of www.ithodaalderop.nl/vsk2020.

Contactpersoon

Henriƫtte Davids 06 53 11 97 90 h.davids@ithodaalderop.nl

Samenvatting

' Itho Daalderop toont op de VSK maar liefst zes innovaties, waarvan vier op het gebied van warmtepompen. '

Bedrijfsinformatie

Marktleider in warmtepompen
Itho Daalderop is al sinds 2002 actief in de warmtepomptechnologie en veruit marktleider in warmtepompen in de nieuwbouw. We voorzien complete wijken van onze warmtepompen. Voor elk ambitieniveau, zowel hoog- als laagbouw, renovatie als nieuwbouw heeft Itho Daalderop een passende klimaatoplossing.

Gerelateerde afbeeldingen